Of het nu gaat om schoolvervoer, een bedrijfsuitstapje, excursie, familiedag of een buitenlandse reis; een dergelijk evenement begint en eindigt veelal met een rit per touringcar. Dat betrouwbaarheid en veiligheid hierbij voorop staan, mag duidelijk zijn. Er worden hoge eisen gesteld ... en terecht!

Voor het vervoer van grotere groepen beschikt Taxi & Touringcar Geerets over meerdere touringcars, waarmee grotere groepen probleemloos vervoerd kunnen worden. In deze touringcars zijn airco, video/dvd en een toilet aanwezig. Een van onze touringcars is zelfs rolstoeltoegankelijk !     Wij beschikken over een scala aan mogelijkheden en ervaring om aan uw wensen te voldoen. Desgewenst regelen wij ook koffiestops, lunches en diners op elke gewenste locatie. Goede service, betrouwbaarheid en veiligheid staan daarbij bij ons hoog in het vaandel.

Mocht u met een nog grotere groep willen reizen: beschikken wij over prima contacten met andere bedrijven, zodat ook hier eenvoudig een passende oplossing voor gevonden kan worden.

Touringcarvervoer

WelkomWelkom.html
Ons BedrijfOns_bedrijf.html
VervoerVervoer.html
Particulier VervoerParticulier_vervoer.html
SchoolvervoerSchoolvervoer.html
Zittend ZiekenvervoerZittend_Ziekenvervoer.html
Directie/AirportvervoerDirectievervoer_Airportservice.html
Touringcarvervoer
VacaturesVacatures.html
ActueelActueel.html
ContactContact.html
copyright Open Eye Productions 2010
DisclaimerDisclaimer.html

Taxi & Touringcar Geerets

Meerloseweg 9

5861 AB Wanssum

0478-532212