“Als rijden meer mag zijn dan rijden alleen.” Deze slogan sluit naadloos aan bij de kenmerken van Taxi & Touringcar Geerets.  Een verzorgd wagenpark, moderne centrale en vakbekwame chauffeurs zijn de ingrediënten die het mogelijk maken dat u veilig en comfortabel naar uw bestemming wordt gebracht.
Buiten het normale taxivervoer, kunt u bij Taxi & Touringcar Geerets ook terecht voor kleinbusvervoer, rolstoelvervoer en touringcarvervoer. Verder verzorgen wij het zittend ziekenvervoer voor vrijwel alle ziektekosten verzekeraars (VGZ, CZ, Achmea, Trias, Unive, Delta Loyd, OHRA e.a), en hebben we een aantal auto’s die het directievervoer verzorgen voor bedrijven.

Veel van onze auto’s hebben airco en zijn uitgerust met een van de modernste navigatiesystemen. Dit zorgt ervoor dat u altijd snel op de door u gewenste plaats van bestemming komt. Onze chauffeurs zijn herkenbaar en dragen bedrijfskleding.

Taxi & Touringcar Geerets is lid van DVG Personenvervoer. Meer informatie over DVG personenvervoer vindt u door te klikken op het DVG logo in de navigatiebalk.
 

Ons Bedrijf

WelkomWelkom.html

Ons Bedrijf

VervoerVervoer.html
Particulier VervoerParticulier_vervoer.html
SchoolvervoerSchoolvervoer.html
Zittend ZiekenvervoerZittend_Ziekenvervoer.html
Directie/AirportvervoerDirectievervoer_Airportservice.html
TouringcarvervoerTouringcarvervoer.html
VacaturesVacatures.html
ActueelActueel.html
ContactContact.html
copyright Open Eye Productions 2010
DisclaimerDisclaimer.html

Taxi & Touringcar Geerets

Meerloseweg 9

5861 AB Wanssum

0478-532212